King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

KOTIINTOIMITUS NYT 5,49 € (12,95€)
- Toimitusaika tällä hetkellä 1-2 arkipäivää -

Puhallin MetroVac Air Force Master Blaster Revolution

brand✅ MADE IN USA
Puhallin MetroVac Air Force Master Blaster Revolution
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

799
ILMAINEN TOIMITUS!
yli 2 kk
Tuote kuuluu valikoimaamme mutta on juuri nyt loppunut. Voit tilata silti. Tuote toimitetaan välittömästi, kun tuotetta saapuu taas varastoon. Varastoonsaapumisaika on arvio mutta paikkansapitävyys on hyvä.
Tuoteseloste
Auton kuivauksen Nextille-levelille vievä puhallin. Helposti siirreltävä. Pitkä yli 9m letku. Jopa 8:n hevosvoiman moottori. SUOSITTELEMME!

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

MADE IN USA

Peräti 80 vuoden kokemuksella ja Amerikkalaisella tinkimättömällä laadulla valmistettu MetroVac Air Force Master Blaster Revolution tekee auton kuivaamisesta aivan uudenlaisen kokemuksen! Auton kuivaaminen onnistuu erittäin helposti ja vaivattomasti ilman, että maalipintaan tarvitsee koskea ollenkaan. Puhallinkuivaus onkin kaikista "turvallisin" vaihtoehto auton kuivaamiseen. Tällöin maalipinnan naarmuttamisen riskiä ei ole olemassakaan. Air Force Master Blaster Revolution tuottaa lämmintä, kuivaa ja suodatettua ilmaa, mikä tarjoaa turvallisen, nopean ja helpon auton kuivauskokemuksen. Nopea ja korkealaatuinen kuivaustulos onkin tekijä, jota autoharrastajat arvostavat ympäri maailman. Viiden vuoden rajoitettu takuu.

Puhallinkuivaus mahdollistaa myös sellaisten paikkojen helpon kuivauksen minne ei tavallisella kuivausliinalla pääse. Näitä paikkoja ovat esim. Peilit, moottori, paneelienvälit, vanteiden ahtaat välit, etusäleikkö jne...

Vakavasti puhuen MetroVac Air Force Master Blaster Revolution on tuote, joka ihastuttaa laatutietoisintakin autoharrastajaa. Jämäkkä olemus huokuu laatua ja luotettavuutta. MetroVac Air Force Master Blaster Revolution voidaan kiinittää esim. autotallin seinään, jolloin sen säilytys on vaivatonta ja jopa 9 metrin mittainen letku mahdollistaa kuivaamisen ilman puhallinyksikön jatkuvaa siirtelyä.

Puhaltimen mukana toimitettavat suulakkeet ovat valmistettu neopreenista, joten ne ovat joustavia ja pehmeitä, eivätkä vahingoita maalipintaa jos suulake sattuu lipsahtamaan kädestä kuivauksen aikana.

Toimitussisältö:

Tekniset ominaisuudet:

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!