King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

KOTIINTOIMITUS NYT 5,49 € (12,95€)
- Toimitusaika tällä hetkellä 1-2 arkipäivää -

Puhallin MetroVac Air Force Express

brand✅ MADE IN USA
Puhallin MetroVac Air Force Express
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

399
ILMAINEN TOIMITUS!
Varastossa 5 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään yleensä jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Auton kuivaukseen suunniteltu kätevä puhallin. Helposti siirreltävä. Amerikkalaista laatua.

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

MADE IN USA

Peräti 80 vuoden kokemuksella ja Amerikkalaisella tinkimättömällä laadulla valmistettu MetroVac Air Force Express tekee auton kuivaamisesta aivan uudenlaisen kokemuksen! Air Force Expressiä voidaan kutsua Air Force Master Blasterin "pikkuveljeksi". Auton kuivaaminen onnistuu erittäin helposti ja vaivattomasti ilman, että maalipintaan tarvitsee koskea ollenkaan. Puhallinkuivaus onkin kaikista "turvallisin" vaihtoehto auton kuivaamiseen. Tällöin maalipinnan naarmuttamisen riskiä ei ole olemassakaan. MetroVac Air Force Express tuottaa lämmintä, kuivaa ja suodatettua ilmaa, mikä tarjoaa turvallisen, nopean ja helpon auton kuivauskokemuksen. Nopea ja korkealaatuinen kuivaustulos onkin tekijä, jota autoharrastajat arvostavat ympäri maailman. Viiden vuoden rajoitettu takuu.

Puhallinkuivaus mahdollistaa myös sellaisten paikkojen helpon kuivauksen minne ei tavallisella kuivausliinalla pääse. Näitä paikkoja ovat esim. Peilit, moottori, paneelienvälit, vanteiden ahtaat välit, etusäleikkö jne...

Air Force Express:n teräsrakenne tekee siitä todella kestävän ja lähes rikkoutumattoman. Teräsrakenteesta huolimatta Air Force Express painaa vain vaivattomat 3,6 kg. Kevyestä painosta huolimatta Express sisältää tehokkaan 4:n hevosvoiman moottorin.

Vakavasti puhuen MetroVac Air Force Express on tuote, joka ihastuttaa laatutietoisintakin autoharrastajaa. Jämäkkä olemus huokuu laatua ja luotettavuutta. MetroVac Air Force Express voidaan kiinittää esim. autotallin seinään, jolloin sen säilytys on vaivatonta. Jopa 365 cm pituinen joustava letku ei ahdista, mittaa riittää melkeinpä koko auton kuivaamiseen, että puhallinta pitää jatkuvasti siirrellä.

Toimitussisältö:

Tekniset ominaisuudet:

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi
Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!