King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

KOTIINTOIMITUS NYT 5,49 € (12,95€)
- Toimitusaika tällä hetkellä 1-2 arkipäivää -

Painepesuri Kränzle Quadro 11/140 TST

brand
Painepesuri Kränzle Quadro 11/140 TST
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

Hinta alk. 1 349
ILMAINEN TOIMITUS!
Valitse haluamasi vaihtoehto:

Tuote kuuluu valikoimaamme mutta on juuri nyt loppunut. Voit tilata silti. Tuote toimitetaan välittömästi, kun tuotetta saapuu taas varastoon. Varastoonsaapumisaika on arvio mutta paikkansapitävyys on hyvä.
Tuoteseloste
Quadro-sarjaan kuuluva, päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu painepesuri! Hitaampi moottorin pyörintänopeus pienentää meteliä ja pidentää pesurin käyttöikää.

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Kränzle Quadro 11/140 TST on päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu kovan luokan painepesuri. Messinkinen pumpun pääty, ruostumattomasta teräksestä valmistetut keraamipinnotteiset männät, imevä painepumppu, sisäänrakennettu pieni vesisäiliö sekä TST-järjestelmä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka kertovat Kränzlen laadusta. 11/140:n vedentuotto on 11 litraa minuutissa, joten esimerkiksi autojen pesu onnistuu todella helposti ja nopeasti.

Imevä pumppu mahdollistaa pesuveden imemisen ulkoisesta säiliöstä tai tarvittaessa vaikka järviveden käyttämisen pesemiseen. Tällöin tulee toki varmistaa, että imuletkusta löytyy tarvittavat suodattimet, jottei epäpuhtauksia pääse pesurin sisään. Oma sisäänrakennettu vesisäiliö (7.5 litraa) tasaa vedenottoa ja varmistaa, etteivät pienet katkokset vedentulossa pääse rikkomaan pesuria. Pienenpiin malleihin verrattuna Quadro 11/140:n puolta hitaampi moottorin käyntinopeus (1400 rpm) pienentää pesurista lähtevää melua ja pidentää sen käyttöikää.

Lisäksi pesurista löytyvä täyspysäytys-järjestelmä sammuttaa moottorin heti, kun käynnistyskahva vapautetaan. Kun käynnistyskahvaa painetaan uudelleen, moottori käynnistyy välittömästi. Moottori ja pumppu ovat käynnissä vain kun niitä todella tarvitaan, joten moottorin kuluminen ja melu vähenevät. Lisäksi pesurissa on kuivakäyntivarmistus, ohituskäyttö ja mahdollisuus paineensäätöön pestävän kohteen mukaan. Korroosiovapaa rakenne takaa helpon ja turvallisen säilytyksen ja neljän renkaan ansiosta pesuria on helppo liikutella tarpeen mukaan. Pesurista löytyy myös "käsijarru", jolla renkaat saadaan lukittua tarvittaessa.

Toimitussisältö (normaali toimitussisältö):

Toimitussisältö (+ Dr Dirt Pesuainevaahdotin):

Ominaisuudet:

Ohjeet:

Kränzle Quadro 11/140 TST ohjeet löydät tästä

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!