King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Autovaha Chemical Guys Project WAC314, 227 ml

brand
Autovaha Chemical Guys Project WAC314, 227 ml
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

2 990
ILMAINEN TOIMITUS!
Varastossa 2 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään yleensä jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Se on autovahataivaan kirkkain tähti! Yhdistelmävaha maailman parhaista raaka-aineista! Kun vain paras kelpaa.

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

KOLMEN TONNIN AUTOVAHA

Duden kommentti: "ÄLÄ OSTA!!... Testiemme mukaan tämä autovaha ei ole poskettomasta hinnastaan huolimatta silmin nähden kummempi kuin parhaat 50 euron hintaluokassa olevat autovahat, kuten Soft99 Fusso, KC Endurance jne..."

Onko se vaha? Onko se pinnoite? Ei. Kyseessä on autovahataivaan kirkkain tähti! Chemical Guys WAC314 on yhdistelmä maailman parhaita raaka-aineita. Sen raaka-aineeksi on noukittu vain ensiluokkaisia lehtiä valkeasta carnaubapalmusta, mikä antaa maalipinnalle ultimaattisen syvän ja puhtaan kiillon. Valkean carnauban yhdistäminen timanttiseen Carbon Flex -teknologiaan tekevät lopputuloksesta hyväkuntoisilla maalipinnoilla silmiä hivelevän. Sulassa sovussa toimivat luontaiset kasviuutteet, valkea carnauba ja Carbon Flex-pinnoite saavat pinnan hehkumaan ennennäkemättömästi niin tummissa- kuin vaaleissakin sävyissä <3

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Carbon Flex pinnoitteen lisääminen infuusiolla luonnonvahan sekaan mahdollistaa pinnan elämisen olosuhteiden mukaan. Pinnoite elää lämpötilaerojen mukana, ja tukkii itsestään pinnoitteeseen tulleita pyörrenaarmuja. Pinnoittavan ainesosan lisääminen tähän mysteerireseptiin mahdollistaa pitkäaikaisen suojan joka vain kestää ja kestää. Valmistaja lupaakin tämän vahan kestoksi jopa täyden kalentarivuoden.

Tämä vaha toimitetaan tietysti niin ikään premium-luokan pakkauksessa, joka on uniikki alumiininen kotelo, jonka kansi on varmistettu tuplatiivistein. Näin varmistetaan vahan täydellinen kosteustasapaino ja optimaalinen säilyvyys. Kotelon pinta on tietenkin kulta-anodisoitu. Tämä antaa viimeistään vinkin siihen mistä on kyse, siis autovahojen tähdestä. Jos jokin, niin Chemical Guys WAC314 on sinetti, joka kruunaa minkä tahansa menopelin näyttelykuntoon!!!!!

Ominaisuudet:

Autoduden pikaopas:

Pese ja kuivaa auto huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä pinnalle pienehkö alue kerrallaan. Lineaarisella - ei-pyörivällä levitysliikkeellä voit varmistaa, ettei silmiinpistäviä, pyörteenomaisia naarmuja synny. Anna vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla liinalla. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä purkki viileässä, valolta suojattuna.

 

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!