King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Autovaha Chemical Guys Project J97 Paste Wax, 247 g

brand
Autovaha Chemical Guys Project J97 Paste Wax, 247 g
4/6 ×
brand

Pohjoismaiden Suurin Halvimmat hinnat
Pikatoimitus Ilmainen Palautus (0€)

- ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN -

999
ILMAINEN TOIMITUS!
Varastossa 3 kpl
Voit maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla. Toimitamme myös postiennakolla, osamaksulla ja laskulla. ILMAINEN TOIMITUS! Arkisin klo 13 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään yleensä jo samana päivänä. Toimitusaika 1-2 vrk.
Tuoteseloste
Ympäri maailmaa valikoiduista parhaista ainesosista koostettu J97 on yksi maailman hienoimmista autovahoista, ainutlaatuinen mestariteos.

HEI, TOIMITAMME TÄMÄN TUOTTEEN ILMAISEKSI!!

Duden kommentti: "ÄLÄ OSTA!!... Testiemme mukaan tämä autovaha ei ole poskettomasta hinnastaan huolimatta silmin nähden kummempi kuin parhaat alle 50 euron hintaluokassa olevat autovahat, kuten Soft99 Fusso, KC Endurance jne..."

Ympäri maailmaa kerätyistä, ensiluokkaisimmista ainesosista koostettu J97 on yksi maailman hienoimmista autovahoista, ainutlaatuinen mestariteos vailla vertaistaan. Project J97:ssa ei kompromisseille ole annettu mahdollisuutta. Moottoripyörän kytkinkopan muotoon valettu uniikki vahapurkki sisältää vain tarkoin valikoituja ainesosia, joista yksikään ei ole löytänyt tietänsä sinne sattumalta.

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Nimensä mukaisesti tämä vaha on ollut projekti, sitä on hiottu ja viimeistelty pitkään ennen sen lopullista muotoa. Täydellisen harmonian saavuttamiseksi sen koostamisessa on hyödynnetty myös ilmailualan osaamista. Lähes loputtoman kehittelyn tuloksena, yhdeksäskymmenesseitsemäs versio on täydellisyyttä hipova mestariteos, todellinen autovahojen Mona Lisa.

Tuote sisältää 64% aitoa, luokan 1 brasilialaista, valkeaa carnaubaa rikastettuna useilla luonnon ainesosilla, joita tukee valikoima kestoa ja levitettävyyttä lisääviä synteettisiä ainesosia.

Huippuunsa viritetty koostumus saa maalipinnassa aikaiseksi ennennäkemättömän syvän, hehkuvan kiillon, joka kestää pinnassa hämmästyttävän pitkään. Chemical Guys Project J97 on oikea valinta silloin, kun auton pintaan halutaan vetäistä sitä kuuluisaa parempaa seppälää.

Ominaisuudet:

Autoduden pikaopas:

Pese ja kuivaa auto huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä pinnalle pienehkö alue kerrallaan. Lineaarisella - ei-pyörivällä levitysliikkeellä voit varmistaa, ettei silmiinpistäviä, pyörteenomaisia naarmuja synny. Anna vaikuttaa viitisen minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla liinalla. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä purkki viileässä, valolta suojattuna.

 

=> Katso tästä kaikki Autoduden autovahat

Lisätietoa ja kommentit

Kysymyksiä tuotteesta

Jätä uusi kysymys!

"Sisältää 64% aitoa, luokan 1 brasilialaista, valkeaa carnaubaa rikastettuna useilla luonnon ainesosilla, joita tukee valikoima kestoa ja levitettävyyttä lisääviä synteettisiä ainesosia."

 

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhteensopivat tuotteet

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!